Dekontaminacija uma
Portal o hrvatskom pitanju u BiH

VUČIĆ: “Ako Nestorović ne podrži nikoga, imaćete ponovljene izbore!”

POJASNIO SITUACIJU U BEOGRADU

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da ljudi u Srbiji ne treba da brinu zbog neodgovornog ponašanja pojedinaca i da će u Srbiji “vladati mir, red i zakoni baš kao što su izbori juče bili pošteni”.

On je na RTS-u rekao da je počela hajka na osobe sa dvojnim državljanstvom koji su glasali u Srbiji, a da taj broj glasača bio “minoran”.

“Želim da se izvinim svim našim sunarodnicima koji imaju pravo da glasaju u našoj zemlji, a koji su proglašavani za krivce, a na 98 posto biračkih mesta je ‘Srbija ne sme da stane’ dobila veći broj glasova zbog kredibilne politike“, rekao je predsjednik Srbije.

Vučić je ponovio sa kojim se sve izazovima njegova vlast suočavala u posljednjih 11 godina, a uspjela da razvije zemlju i da su zato dobili povjerenje građana.

“Doći će onaj koji će da ponudi nešto ozbiljno a ne mržnju, ko će da ponudi neku politiku“, rekao je Vučić i ponovio da se vlast ne mijenja zato što je prošlo određeno vrijeme.

Vučić je rekao da je njegova lista vodeća u Beogradu, ali da rezultate svaki put dovode u pitanje oni koji izgube.

“Ja sam rekao prije 15 dana da SNS vodi u Beogradu, jer su neki vodili pogrešnu politiku i kampanju. Prije pet mjeseci su imali prednost pet posto, mi smo dnevno radili istraživanja i vidjeli da se to promijenilo, mi smo pobijedili, a ko će da formira vlast ne znamo”, rekao je Vučić.

On je dodao da lista “Srbija ne sme da stane” sa SPS-om ima 54 mandata u skupštini Beograda, i da jedan nedostaje za pata karte, te da je doktor Branimir Nestorović rekao da neće da podrži nikoga.

“Ako Nestorović ne podrži nikoga imaćete ponovljene izbore, samo se plašim da neki pogrešno procjenjuju rezultate“, rekao je Vučić.

On je rekao da je laž priča o 40.000 “dovedenih ljudi”, te da je mogao da glasa samo onaj ko ima biračko pravo.

Vučić je naveo da je ponosan na svoju ulogu u kampanji koju je vodio sa mjesta predsjednika Srbije, da je kampanja bila čista i da su “samo govorili ko je koga pljačkao”.

0 0 Ocjena/e
Ocjena članka
Pretplati se
Obavijesti me o
guest

0 Komentara
Uredne povratne informacije
View all comments
0
Zanima nas vaše mišljenje, komentirajte.x