Dekontaminacija uma
Portal o hrvatskom pitanju u BiH

Neka kleče oni koji su prodavali i ubijali crnce – Hrvati, Rusi, Česi, Poljaci… neće sigurno

Klečanje je dio američkog pokreta Black Lives Matter (BLM) gdje se klečanjem nastoji sprati svi počinjeni zločini nad crnom populacijom – jučer i danas. Ne trebamo vam objašnjavati tko financira ove opskurne grupe i s kojim ciljem. Države koje su gazile, ubijale i uništavale crnu populaciju žele stvoriti kolektivnu krivnju onih koji, iskreni da budemo, nikada crnca nisu ni vidjeli, a kamoli mu učinili nešto loše.

Hrvatski nogometaši javljaju da neće klečati. Pridružili su im se Rusi, Česi, Slovaci, Poljaci i Škoti. Imaju pravo, jer većina puka ovih zemalja nema nikakve veze sa učinjenim zlom crnoj populaciji. Neka kleče oni čija je povijest puna krvi i zločina. Ipak, njihova djeca nisu kriva za zlodjela pradjedova. Na njihovu žalost, oni to ne vide, jer su im mainstream mediji odavno isprali mozak. S balkonskih pljeskanja su ih preko noći prebaciti na koljena Soroševim plaćenicima. Organizatori kaosa se igraju s emocijama naroda, kao s ovčicama.

Mainstream mediji u vlasništvu stranaca osuđuju slavenske narode što ne žele klečati. Perfidno prešućuju da su crnci u slavenskim zemljama dočekani deset puta bolje nego na zapadu.

Crnce koji žive u našim krajevima nitko ne dira, čak što više osjećaju se ugodnije nego u Africi. Narodi Balkana jesu emotivni i nerijetko krvlju rješavaju s vana nametnute probleme, mađutim, balkanski narodi eu emotivni i nisu smeće koje ima potrebu klanjati se nečemu s čime nemaju veze. Za kraj vam nudimo odličnu emisiju Knjaza i iskustvo jednog crnca u Hrvatskoj.

Izvor: logicno.com

0 0 Ocjena/e
Ocjena članka
Pretplati se
Obavijesti me o
guest

0 Komentara
Uredne povratne informacije
View all comments
0
Zanima nas vaše mišljenje, komentirajte.x