Dekontaminacija uma
Portal o hrvatskom pitanju u BiH

Marko Jurič: Herceg-Bosna treba biti treći entitet!

Hrvati u iseljeništvu ili kako vas doživljava ova državna vlast, “neprijateljska emigracija”, sve što ova vlast od vas želi i očekuje, jest da šaljete devizne doznake, da šutite, ostanete tamo gdje jeste, ne stvarate probleme i onda tamo daleko po svojim zavičajnim klubovima kuhate sarme i plešete svoja narodna kola. I zato su vam ukrali stvarno biračko pravo.

Problem Hrvata u BiH je što su prevareni. Ugovori koji se ne poštuju, njih treba ukinuti i stanje vratiti na onakvo kakvo je bilo prije potpisivanja, dakle mora se ponovo uvesti treći entitet, Herceg-Bosna, jer jedino država, odnosno državna federalna jedinica, jamči Hrvatima u BiH ravnopravnost i opstojnost njih kao naroda i kao ljudi.

Pitate se kako sve to izvesti. Reći ću vam, hrvatski narod ima nevjerojatnu snagu, treba ga samo organizirati, povesti i dobro usmjeriti. Osim toga, kao najvažnije, treba se ponovo osloniti na našeg stvarnog, jedinog i pravog Saveznika.

Stoga vas želim upozoriti da dobro promislite prije nego što možda meni date svoj preferencijalni glas jer ja vam neću donijeti mir nego nemir.

Izvor: projektvelebit.com

0 0 Ocjena/e
Ocjena članka
Pretplati se
Obavijesti me o
guest

0 Komentara
Uredne povratne informacije
View all comments
0
Zanima nas vaše mišljenje, komentirajte.x