Dekontaminacija uma
Portal o hrvatskom pitanju u BiH

KAROLINA VIDOVIĆ KRIŠTO U BUJICI: ‘Festival slobode opasan je za Plenkovićevu protuustavnu vlast!’

Njezina kći Magdalena krenula je u ponedjeljak u prvi razred pa je i osobno zabrinuta: “Čula sam od susjeda da u razredima nije obveza nošenja maski za djecu. To ovisi o profesoru i tome koliko je čovjek osvješten. Više se ne zna što je preporuka, što je zakon, a što neka mjera.”

Karolina Vidović Krišto bila je na zagrebačkom Festivalu slobode u prvim redovima, a dva dana ranije, ispred Hrvatskog sabora, apelirala je na vodeće medije da s događaja izvještavaju profesionalno i korektno, baš kao da je znala kako se to neće dogoditi, a što se najbolje vidjelo kod proizvodnje tzv. incidenta s Hitnom. Bujica je objavila snimke koji demantiraju tvrdnje po kojima su sudionici Festivala prepriječili put Hitnoj, a stručnjaci za sigurnost vrlo su kritički govorili o prodoru vozila u masu, što podsjeća na Vučićev beogradski model.

“IZBJEGAVAJTE KORUMPIRANE MAINSTREAM MEDIJE, ONI TRUJU DUŠU!”

“Festival slobode okupio je na desetke tisuća zdravomislećih ljudi, raznih narodnosti, raznih vjera, raznih političkih uvjerenja i raznih svjetonazora”, istaknula je Vidović Krišto i napomenula kako je “to jedina istina”.

Tamo je bila Hrvatska – nastavila je: “Svaki Hrvat koji diše slobodu! A što pokušavaju ovi, koji uvijek nastoje živjeti pijući krv svome narodu? Žele prikazati da su tamo bile tek određene političke skupine. Vladujući mainstream mediji nevješto pokušavaju marginalizirati Festival slobode i dezinformirati javnost, prikriti njegove jasne poruke”.

Vidović Krišto izbjegava tzv. mainstream medije, a to preporučuje i građanima: “Mainstream mediji su potpuno okupirani i korumpirani i poručujem svakom čovjeku u Hrvatskoj i diljem svijeta da malo reducira konzumaciju tih propagandnih i lažnih, okupiranih i korumpiranih medija jer oni truju dušu!

Vlasti se boje naroda i zato je Festival slobode opasan za ovu protuustavnu vlast”, rezolutna je Vidović Krišto.

PORUKA JANDROKOVIĆU: “NE OČEKUJEM DA BUDE GANTLEMAN!”

Gordanu Jandrokoviću, koji joj ne da nositi masku u sabornici, poručila je: “Ne očekujem od predsjednika Sabora da bude gantleman, fin i  ljubazan prema ženskom spolu, to me uopće ne zanima. Očekujem jedino da se drži ustava i zakona, a to ne radi, jer poziciju moći na koju je protuustavno, održava na protuzakonit način. Da, natjerali su me da moram nositi masku i to je veliki poraz Hrvatskog sabora! Porazno je donositi uredbe ili zakone kojima se ljude prisiljava da nešto čine zbog nečije samovolje.”

Komentirala je i posvajanje dvoje djece od strane istospolnog para u Zagrebu:  “To je štetno za psihičko zdravlje djece i to je dokazano! Postoji niz primjera gdje su djeca koja su odrastala u takvim okolnostima, psihički stradavala i koja se danas kao aktivisti i političari bore protiv takvih pojava. Ako u Hrvatskoj postoji dovoljno obitelji i brakova, a muško i žensko je brak, koje čekaju na posvojenje djeteta, naravno da oni moraju imati prioritet. Na prvome mjestu treba biti dobrobit djeteta.”

“TRAŽIM OD PLENKOVIĆA DA SE UTVRDI ZAŠTO DORH NE PROCESUIRA TEDESCHIJA!”

Po prvi puta u televizijskom eteru, objavljene su ekskluzivne fotografije s Korčule, na kojima se jasno vidi kako je bahati ljevičarski tajkun i pripadnik komunističke zlatne mladeži – Emil Tedeschi, uzurpirao doslovce pola ceste i na jedan prometni trak proširio visoku ogradu, koja okružuje njegovo imanje i raskošnu vilu.

Tedeschija je na svoj način komentriala i gošća Bujice: “Vezano uz protupravno stjecanje imovine Emila Tedeschija i protupravno korištenje koncesije za lovište na Hvaru, uputila sam zastupničko pitanje predsjedniku Vlade. Od Plenkovića tražim da se u DORH-u provede inspekcijski nadzor, kako bi se utvrdilo zašto ne istražuju i ne procesuiraju Tedeschija!”

Vidović Krišto je uvjerena kako je “Emil Tedeschi svoje bogatsvo, koje sada troši na sponzoriranje ljevice, stekao na upitan način”.

Karolina Vidović Krišto, rođena Vukovarka, upozorila je da Plenkovićev PR priprema lažne napade na gradonačelnika Vukovara i saborskog zastupnika DP-a Ivana Penavu: “Svašta će pisati o njemu, ali on je jedini pravi izbor za Vukovar i to neka svi čuju! Na idućim lokalnim izborima Ivan Penava je jedina nacionalna opcija i jedina dobra opcija za Vukovar, a svi oni koji ga blate, neka se maknu!”

Osvrnula se i na svojedobni incident na HRT-u, kada je bog nje studio Otvorenog napustio Plenkovićev neformalni PR savjetnik Krešimir Macan i usput je uvrijedio: “Macan se predstavlja kao neovisan stručnjak i to je najveća laž koju on stalno promovira, on je apsolutno ovisan! Radio je ne samo za Plenkovića nego i za niz vladajućih političara, za koje još i danas radi, a radi i za državne institucije… Kada sam to izgovorila u eteru HRT-a, pobijesnio je! Kada netko ide vrijeđati drugog čovjeka onda on govori o sebi, a ne onome koga pokušava uvrijediti.”

BUJICA

0 0 Ocjena/e
Ocjena članka
Pretplati se
Obavijesti me o
guest

0 Komentara
Uredne povratne informacije
View all comments
0
Zanima nas vaše mišljenje, komentirajte.x