Dekontaminacija uma
Portal o hrvatskom pitanju u BiH

Bio sam vrlo prljav igrač kad popijem. Razbijao sam sve po lokalu, vrijeđao ljude oko sebe

Poznati srpski pjevač priznao da je dotaknuo “dno života”

Srbijanski pjevač Miroslav Ilić otkrio je s kojim se porocima borio u prošlosti. Miroslav Ilić imao je problem s alkoholizmom, a iako nije bio ljubitelj žestokih pića, uvijek je pio zbog društva i dokazivanja.

On je jednom prilikom otkrio da je taj porok za njega prošlost već više od tri desetljeća. Naime, pjevač je odjednom donio odluku kojom je zauvijek rekao “zbogom” alkoholu, javlja N1.

“Pio sam do 1989. godine. Događalo se i da slomim neku čašu. Bio sam vrlo prljav igrač kad popijem. Nije bilo ugodno ni meni, a ni mom okruženju. Razbijao sam sve po lokalu, vrijeđao ljude oko sebe. Kad se napijem, ne znam što radim. Mislim da sam više pio zbog nekog dokazivanja i druženja, a piće mi svakako nije prijalo čim je tako loše utjecalo na mene. Nisam mogao piti, a pio sam mnogo“, rekao je pjevač jednom prilikom za medije, prenosi Telegraf.

Kako je svojevremeno ispričao, zakleo se pred ikonom da više neće uzeti kap alokhola.

“Presjekao sam kao škarama! Jedno jutro sam ustao, prekrižio se ispred ikone Svetog Đorđa, to je moja krsna slava, i rekao “Budalo, nećeš više!”

Ilić je otkrio da je jednom u alkoholiziranom stanju supruzi zapalio svu garderobu.

“Istina je. Zamislite budalu koji ženi zapali svu garderobu. Ne ponosim se time, ali ne odričem se ničega što sam učinio, pa makar to bilo i loše”, rekao je.

0 0 Ocjena/e
Ocjena članka
Pretplati se
Obavijesti me o
guest

0 Komentara
Uredne povratne informacije
View all comments
0
Zanima nas vaše mišljenje, komentirajte.x